Kiemelt kép

Szia Laci!
Neked nemcsak a neved, de a kezed is Aranyból' van. Örülünk, hogy már régóta részesei lehetünk a gyors és kifogástalan munkátoknak, és köszönjük hogy mindíg azonnal a rendelkezésünkre álltok! Számunkra különösen fontos,hogy a baráti és a szakmai kapcsolatokat is élvezhetjük a Goldhorn Kft. összejövetelein! Köszönjük folyamatos segítségeteket sikeres jövőt kívánva!

Corpus Quartet 

" Az Ewald Rézfúvós Kvintett tisztelettel adózott névadójának Victor Ewaldnak, a Desz-dúr Kvintett előadásakor. Elragadó trombita melódiák, virtuóz játék, briliáns hangzás."

(London Times)

" Az Ewald Kvintett mindazonáltal, hogy minden stílust képvisel, rendhagyóan különleges, ragyogó hangzást ér el a művek előadása során."

(London Evening Standard)


Kedves Laci!

A fenti sorok a Ti munkáitokat is dícsérik, hiszen az a szakértelem, amivel a hangszereinket évek óta karbantartjátok az országban egyedülálló. Nem beszélve páratlan alázatosságodról a szakmád iránt. Te vagy a legjobb!!!!! :-) Baráti ölelés:

Ewald Quintet

 

Kedves Laci!

A mi ismeretségünk nem ma kezdődött, írhatom azt viccesen, hogy már a múlt évezredben is javítottad a hangszereimet. Ez máig is így van, és remélem, hogy a jövőben sem lesz másképp. Nagyra értékelem az emberi kedvességedet és jószívűségedet, a szakmai hozzáértésedet, az ötletgazdag, precíz munkádat. Mindemellett külön ki kell emelni, hogy amikor a hangszereimet beviszem hozzád, igen rövid határidőt ígérsz a javításra, de még ennél is jóval hamarabb elkészülsz. Talán nem is mester vagy, hanem varázsló… Egy szó, mint száz: a nevedből is kiderül, hogy Arany-ember vagy!

Kovács Zalán László tubaművész művészeti vezető

Cantores Ecclesiae rézfúvós együttes
 
 

Fel↑